Cicle de Gestió emocional

Des del CAP Rio de Janeiro es posa en marxa el cicle de Gestió emocional; un conjunt de sessions on parlarem sobre aspectes bàsics de les emocions i el seu afrontament.

Aquestes sessions es realitzaran a La Bòbila de Porta (C/ de l’Estudiant núm. 1 a partir del 20 d’octubre fins al 22 de desembre; un total de 9 sessions. El Grup es durà a terme els divendres de 10 h a 11 h.

Per inscriure’s cal facilitar les dades personals (Nom, Cognom i Telèfon mòbil) a la següent adreça de correu electrònic: rbecsprosperitat@gmail.com o bé emplenar la butlleta adjunta.

D’altra banda, a partir d’octubre es reprèn l’Espai Salut del barri de Porta un conjunt d’activitats gratuïtes setmanals, de diferent temàtica, on es busca promoure l’autogestió de la salut i crear enxarxament entre les persones grans participants. Es durà a terme del 6 d’octubre al 15 de desembre (ambdós inclosos) els divendres d’11 h a 12:30 h, a la Bòbila de Porta.

Us hi esperen!!

Aquesta entrada s'ha publicat en Atenció a l'usuari, comunitària, Consells, General, infermeria, Medicina de Familia, Notícies i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari