Des del Cap Rio de Janeiro t’animem a accedir directament a la teva informació personal de salut

El CatSalut La Meva Salut és un espai digital personal i intransferible, de consulta i de relació, que permet a la ciutadania disposar de la seva información personal de salut i d’altres serveis, com per exemple:  

• Les dades de salut més rellevants publicades pels centres sanitaris del sistema públic de salut i contingudes a la història clínica compartida a Catalunya.

• El pla de medicació vigent de la recepta electrònica.

• Les vacunes administrades (si els centres les tenen informades).

• Els diagnòstics.

• Els informes clínics (urgències, ingressos, atenció ambulatòria).

• Els resultats de les proves i les exploracions complementàries generades en l’atenció mèdica.

• La llista d’espera si la persona s’ha d’intervenir d’un procediment garantit: pròtesi de genoll, pròtesi de maluc, cataractes, cirurgia valvular, cirurgia cardíaca o qualsevol dels 22 procediments oncològics garantits.

• E-consulta: un espai virtual per consultar amb els professionals sanitaris -en tràmit d’implantació a tot el territori, és ja efectiu en 9 centres d’atenció primària (CAP)-. de Barcelona ciutat.

• També disposarà d’informació en la seva agenda personal de les visites i proves que tingui programades als CAP.

• Accés al document de voluntats anticipades (DVA) i al carnet de donant d’òrgans, en el cas que s’hagin registrat prèviament els citats documents.

• Realització de tràmits digitals amb el sistema de salut.

Els beneficis per la ciutadania són l’accessibilitat de manera senzilla, segura i confidencial a la seva informació clínica des de qualsevol lloc i en qualsevol moment mitjançant una pàgina web, sense necessitat de guardar documents i informes a casa. Per altra banda, permet al ciutadà la possibilitat que el pacient pugui facilitar aquesta informació a altres professionals sanitaris que hagin de prestar-li assistència.

Requisits per accedir-hi: Es necessari ser major d’edat, tenir targeta sanitària individual, una adreça electrònica i telèfon mòbil per rebre SMS.

Com es pot habilitar l’accés? Es pot accedir mitjançant un certificat digital o mitjançant una contrasenya, aquesta darrera opció es tramita des de la Unitat d’Atenció a l’Usuari del CAP, presentant la targeta sanitària individual i el DNI o document equivalent. Si esteu interessats, contacteu amb el nostre CAP (tel. 93 276 99 00) per tal de concertar una visita per tramitar-hi l’accés.

Video informatiu:

Fullet informatiu:

http://ticsalut.gencat.cat/web/.content/minisite/ticsalut/projectes_estrategics/canal_personal_de_salut/CatSalut_La_Meva_Salut_fullet_informatiu.pdf

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s