Canvis al Cap Rio de Janeiro

Seguim, si busques resultats diferents…

 

El nou equip directiu estem treballant en reduir demores i millorar l’accessibilitat per a les visites als metges i infermeres i a l’hora disminuir le cues que es fan al centre.

Posem les nostres mires en aconseguir la màxima Beneficència per la ciutadania i a l’hora garantir Equitat en l’atenció i Justícia en la distribució dels recursos.

Per això iniciem algunes iniciatives que suposen canvis.

• Augmentem 1 dia per setmana les visites pels professionals, esperant abaixar la demora per a la visita del Metge de Família o Infermera a 48-72 h de promig (cal recordar que hi han absències i d’altres incidències)

• Canviem les ubicacions fent que l’infermer/infermera i el metge/metgessa estiguin en consultes laterals, afavorint que algunes situacions es resolguin al moment

• Unifiquem les visites No Demorables i Urgents a la planta zero. Les urgències greus guanyen en equipament i agilitat i per les visites no demorables, gestionarem la necessitat de professionals en funció de la demanda iequipararem les càrregues de treball. Això comportarà una atenció més dinàmica i segura.

• Fem publicitat d’altres mitjans de comunicació amb el centre per a petitesconsultes i/o programació per evitar visites per motius burocràtis: Programació per Internet i La Meva Salut

• Instal.lació de mecanisme “ suturno” al hall i de més cadires mentre restem a l’espera de una reordenació complerta de l’espai d’admissions, això permetrà que les persones puguin asseure’s .

Tot això suposa un gran esforç organitzatiu, econòmic per la dotació i de adaptació de tot l’equip del CAP.

Necessitem col.laboració en el bon ús d’aquest tipus d’assitència, donat que en moltes ocasions, que sigui l’equip de Primària (Metge i Infermera) assignat qui faci el seguiment de tot el procés és el més efectiu, malgrat som plenament conscients que hi ha situacions no demorables.

Com sempre agrairem els vostres comentaris per a millorar.

El que temo no és equivocar-me, tothom pot equivocar-se, el que temo es no tornar-ho a intentar (Michael Jordan)

 

Equip Cap Rio

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s